POSLOVNI PARTNER S KATERIM GRADIMO PRIHODNOST

Sporočamo vam, da smo šli v partnersko sodelovanje s podjetjem Teambau d.o.o., Savinjska cesta 79, 3313 Polzela, ki se ukvarja z gradbenimi storitvami  na področju Nemčije, Avstrije in Slovenije. V njih smo prepoznali resnega in zanesljivega partnerja, saj v prvi vrsti zelo dobro poskrbijo za svoje delavce. Njihova zanesljivost kaže tudi to, da imajo podpisane pogodbe s podjetji:

ELKHAUS  podjetjem: številka 1 za montažne hiše v Avstriji.

LUXHAUS podjetjem: številka 1 v tehnologiji klimatskih sten.

FINGERHUTHAUS podjetjem s 115-letno tradicijo.

WEBERHAUS podjetjem: eden najuspešnejših proizvajalcev montažnih hiš, ki je od leta 1960 zgradil več kot 37.000 hiš.

Zaposleni so opremljeni z delovnimi oblačili blagovne znamke TOP Strauss. Ekipe dobijo najnovejše avtomobile, službeni telefon in vrhunsko orodje. Gradijo, obnavljajo in vzdržujejo se lastne nepremičnine ter opravljajo storitve naročnikov iz Nemčije in Avstrije.

V svoje vrste vabijo  delovne, motivirane, natančne in izkušene  gradbene delavce (m/ž) profila : vodovodar, pleskar, keramičar, parketar, knaufer, krovec – klepar.

Zaposlitev je redna, sklenjena za določen čas, kasneje za nedoločen čas, s tem ima vsak zaposlen:

  • Plačane davke in prispevke za pokojninsko zavarovanje s katerim mu teče pokojninska delovna doba v Sloveniji,
  • plačano redno zdravstveno zavarovanje in nezgodno zavarovanje, ki skupaj omogočata brezplačne zdravstvene storitve na področju Evrope.

Neto osebni dohodek z vključenimi dnevnicami je:

  •  neto 2.090 € za redni delovni čas povprečno 174 ur / mesec oz. 40 ur / teden.
  •   + neto plačilo za opravljene nadure je 12 € / uro
  •   ( izplačilo osebnega dohodka in plačilo prispevkov in davkov je izvedeno najkasneje do 10. mesecu za pretekli mesec )
  •  delavcu poleg zgoraj navedenega pripada enkrat letno zakonsko predpisani regres za Slovenijo, kar znaša trenutno 887 € in se izplača najkasneje do 30.6. v letu za tekoče leto, ter pravica do koriščenja zakonsko določenega letnega dopusta.

Poleg zgoraj navedenega podjetje delavcem nudi naslednje bonitete:

  • plača in organizira vse prevoze
  • plača in organizira nastanitve v bližini gradbišč
  • kupi in vzdržuje kompletno potrebno orodje
  • kupi delovne obleke ter zaščitno opremo.

Kot ste opazili, imate možnost delati tudi nadure.

Vse smo preverili in podjetje ima dobro vizijo in zdravo ozadje. Kasneje obstaja možnost zaposlitve tudi preko partnerskih podjetij v Nemčiji in Avstriji, vendar pričeli bomo najprej preko Slovenije, saj tako omogočimo tudi delo državljanom Hrvaške in državljanom BIH, ki imajo urejeno vizo.

Preden nam pošljete svoj življenjepis, bi vas radi seznanili še s sledečimi podatki:

Pri sestavljanju ekipe, ki jo praviloma sestavljata 2 delavca, v slikopleskarski ekipi pa lahko tudi trije, je pomembno, da vodja ekipe govori nemško. Saj mora biti sposoben komunicirati v nemščini, če se graditelj ali upravitelj gradbišča želita pogovarjati. To ne zahteva veliko znanja nemškega jezika, malo pa vendar. To velja za vsako gradbišče.

1. Slikopleskarji za mavčne obloge: 8-10 delavcev (za prvič, kasneje jih bo več), morajo pa biti resnično izurjeni delavci, ki jim ni treba razlagati, kako se kita, brusi, meša barvo. Prav tako morajo biti sposobni pritrditi mavčno ploščo na steno / strop.

2. Keramičarji: 4 -6 delavcev. Če so ti dobri in hitri, skupaj s slikopleskarji odidejo na gradbišče (po posvetu z vodjo objekta). Prav tako morajo biti sposobni dobro ravnati s silikonom, da lahko poškropijo robove, kar je pa tako ali tako standardno za polaganje ploščic. Res so zaželjene izkušnje, nihče si ne želi popravljati za nekom in ploščice in fuge ponovno izvleči, ker so to nepotrebni dodatni stroški. Ne bi bilo slabo, če znate montirati umivalnike, kadi, tuše. Vsi kabli v steni so že povlečeni, treba jih je le povezati in sestaviti.

3. Monterji klimatskih naprav in sanitarij: 2-4 delavci ( kasneje tudi več).

4. Tesarji/mizarji: 4-6, morajo znati položiti parket/laminat. Nato znati montirati notranja vrata in pohištvo za kopalnico. Če znajo pomagati slikopleskarjem, še toliko boljše. In morda bi jih uporabili tudi za montažo umivalnikov/tušev. A to bo tako prišlo spontano, ker se dobri obrtniki hitro učijo.

5. Vodovodarji: 4-6 delavcev. Običajno so to tudi krovci/tesarji, ki na ravnih strehah spajajo dele iz pločevine, ki povezujejo dežne cevi in žlebove (tega jih bodo sicer podrobneje še učili nemški obrtniki, toda osnove morajo poznati) https://www.youtube.com/watch?v=BwX4DOBhg7s&list=PLvXhlEhJTt7chYptEi9YQL38CGnD1v21S

6. Potrebujemo tudi ekipe, da bi postavili hišo. Sestavlja se jo kot Lego kocke, poglejte si spodnji video posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=okcQvuNjX0M To bi morali biti mizarji, tesarji, krovci. Vodja mora razumeti in govoriti nemško. Ti štirje delavci se bodo od avstrijskih in nemških najprej dva meseca učili. Delo ni težko, le vedeti moraš, na kaj je treba biti pozoren.

7. Mešalci betona, ki gradijo talne plošče: 4-6 delavcev, to sta po navadi dve ekipi, kjer mora vodja znova govoriti nemško in vsaj eden mora znati upravljati mini bager (1 do 2 t).https://www.youtube.com/watch?v=7RAe4MRU9C8

8. Gradbeni inženir/vodja gradbišča/gradbeni tehnik: 1 delavec. (kasneje jih bomo potrebovali več). Govoriti morajo popolno nemško, ker morajo zastopati/nadomeščati na gradbiščih v Nemčiji in Avstriji. Prav tako morajo znati pisati v nemškem jeziku.

Upamo, da smo vam predali čimveč izčrpnih informacij. V kolikor ste začutili interes pri sodelovanju, se obrnite na naše headhunterje, ki so vam posredovali informacijo. Njihovi oglasi so šifrirani H000 in imajo z nami sklenjeno pogodbo, ter spoštujejo poslovni kodeks in zakonitosti varstva podatkov GDPR.

Lep pozdrav,

ekipa delo v AUT