Naš poslovni partner UREJANJE OKOLICE IN STORITVE, Andrej Mirt, s.p.,  se ukvarja s košnjami vseh vrst zelenih površin, mulčanjem, odstranjevanjem in čiščenjem težje dostopnih in zaraščenih površin tudi na zahtevnih in strmih terenih. Na površinah, ki s strojem niso dostopne, je delo opravljeno ročno. Ročna košnja je tako predvidena predvsem ob cestnih signalizacijah, ograjah, na strmih in težko dostopnih terenih ter tudi ob rečnih in potočnih strugah. Prilagodijo se vsakemu terenu in površini.

Dela opravljajo na raznovrstnih površinah ne glede na velikost. Pred izvedbo del stranki svetujejo, v kolikor je to potrebno. Za lažjo predstavo si teren pred izvedbo del tudi ogledajo in prilagodijo ali spremenijo ponudbo.

Njihovi ključni prednosti sta hitra odzivnost in fleksibilnost. Zavedajo se, da je potrebno delo prilagoditi vsakemu projektu posebej in prav tako poskrbijo, da je storitev vedno opravljena kakovostno. Na podlagi tega so si zgradili zaupen odnos s strankami. Vsekakor se lahko zaradi kvalitetne izvedbe del pohvalijo z dobrimi poslovnimi in delovnimi izkušnjami.

Njihova vizija je usmerjena v prihodnost, veselijo se novih izzivov. Zavedajo se pomembnosti dobre poslovne etike in poslovnih odnosov.

Zadovoljstvo strank je v njihovem podjetju na prvem mestu. K temu stremijo in  se zato tudi vedno znova organizirajo tako, da je delo opravljeno kvalitetno.

Če bi morda potrebovali njihove storitve se lahko za vse nadaljne informacije obrnete na email resitve@delovavstriji.com 

Lep pozdrav,

ekipa delo v AUT

https://www.delovavstriji.com