Pozdravljeni.

Pričeli smo poslovno sodelovati s podjetjem Megaflor iz Ljubljane, ki se ukvarja s polaganjem različnih talnih oblog. To so parketi vrhunske kvalitete, laminati, PVC talne obloge, ki so lahko tudi imitacija parketov iz najrazličnejših vrst  lesa, barv, dimenzij in visokokvalitetnih končnih obdelav. Parketi imajo vse certifikate, ki so potrebni in garancije, ki zagotavljajo trajno kakovost po najvišjih standardih EU (EN 14243, FSC C106308). Visok nivo in kvalitete jim omogočajo uporaba sodobne opreme in strojev. Njihova izvedba del poteka z minimalno količino ustvarjenega prahu, kar jim omogoča sodobni odsesavalni sistem. Sicer mlado podjetje z zaposlenimi, ki imajo več kot 20 let izkušenj pri delu, prisega na strokovni, estetski in vrhunski pristop k delu, kar pa potrjujejo tudi številne zahvale in reference zadovoljnih strank.

Bazen terasa Kamaru

Kmečka deska- Karsch parket

Vzorce talnih oblog lahko dostavijo v primeru ogleda in dogovora na dom, lahko pa si jih izberete tudi preko njihove spletne strani.  Nudijo tudi najmanj 2 leti garancije na izvedbo.

Panelni parket- knjižnica Cankarjeva hiška Vrhnika

Ta poteka na ta način :

  1. ogled objekta na katerem se dogovorimo o postopku dela: časovni termin, izmera površine
  2. svetovanje pri izbiri in vgradnji talne obloge ter ostalih potrebnih materialov (predpremazov, lepil, lakov…)
  3. meritve vlažnosti, ocenitev trdote in poškodb površine estriha
  4. predstavitev vzorcev na vašem domu, parket lahko dobavimo mi
  5. priprava estriha: brušenje, sesanje in predpremaz
  6. polaganje talne obloge
  7. montaža zaključnih letev
  8. čiščenje
  9. navodila za vzdrževanje
  10. garancija

Stopnice- gotovi parket

V kolikor potrebujete in ste zainteresirani za tovrstno storitev, se nam javite na email: info@delovavstriji.com in uredili vam bomo termin.

Lep pozdrav,

Ekipa delo v AUT