Pozdravljeni.

V tesno sodelovanje smo stopili s partnerjem, ki je odličen na področju gumarske proizvodnje, saj se s tem ukvarjajo že od leta 1986. Podjetje Vulko, gumarska tehnologija d.o.o., Obrtniška 3, 2250 Ptuj, je obogateno z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami in opremljeno s sodobno tehnično opremo.

Njihovi izdelki in storitve so plod sodobne tehnologije in zanesljive kakovosti. So razvojni dobavitelji in proizvajalci tehničnih izdelkov iz elastomerov z več kot 25-letno tradicijo. Razvijajo in proizvajajo kakovostne tehnične izdelke iz elastomerov, termoplastov in tekočih silikonov ter orodja za njihovo izdelavo. V tem obdobju se je proizvodni program razširil in danes obsega dejavnosti, s katerimi lahko kupec dobi celovito storitev od idejne zasnove, konstrukcije in izdelave orodja do velikoserijske proizvodnje. Pri tem uporabljajo vrhunsko tehnologijo, znanje in izkušnje, kupcu pa zagotavljajo kakovost, fleksibilnost in celovito podporo od idejne zasnove do serijske proizvodnje.

 

90 % vse proizvodnje izvozijo na trg Evropske unije, predvsem industriji bele tehnike na evropskem trgu, sodelujejo pa tudi s partnerji na področju elektroindustrije, sanitarne industrije, letalske industrije in gradbene industrije.

V sodelovanje pa nas je prepričalo to, da imajo kratke dobavne roke in sprejemljivo ceno, kar je za partnerje na področju EU izrednega pomena.

Njihova dejavnost obsega:

  • proizvodnja izdelkov iz gume
  • proizvodnjo izdelkov vezava- guma
  • izdelava orodij za gumijeve proizvode
  • konstruiranje
  • svetovanje pri izdelavi orodij in gumi izdelkov

Njihovi izdelki so narejeni iz materiala, ki je v skladu z RoHS, Reach, PaH direktivo ter po ISO 9001 in  ISO 14001 standardu.

S podjetjem smo v dnevnem stiku, zato vam lahko priskrbimo hitre in natančne informacije o dobavi izdelkov kot so: blažilci- odbojniki, manšete, tesnila, nosilci, uvodnice-skozniki.

Za več informacij nam lahko pišete na info@delovavstriji.com

Lep pozdrav,

Ekipa delo v Avstriji

www.delovavstriji.com