HLS MONTER- NAŠ NOVI POSLOVNI PARTNER

Sporočamo  vam, da smo pričeli s poslovnim sodelovanjem s podjetjem HLS Monter d.o.o. iz Grosuplja. Ukvarjajo se s strojnimi inštalacijami vodovoda in ogrevanja, z montažo klimatskih naprav, prezračevalnih sistemov in električnih inštalacij (električni priklopi in zagoni naprav).

Do leta 2011 je podjetje obratovalo v Sloveniji ( kjer določena dela še vedno izvajajo),  sedaj pa že deveto leto poslujejo v Nemčiji, natančneje v Münchnu. Dela izvajajo na večstanovanjskih zgradbah in večjih poslovnih objektih.

V svoje vrste vabijo resne, natančne in marljive monterje vodovoda in ogrevanja, ter plamenske varilce ( avtogence). Delavcem omogočijo bivanje, prevoz na delo, delovne obleke, zaščitna sredstva in kvalitetno orodje.

Osebni dohodek je:

  • 9-12 eur neto za opravljeno uro ( kvalitetni varilci, monterji zahtevnejših del ter odgovorni vodja skupin pa tudi več)
  • Letni regres je izplačan do konca junija za tekoče leto
  • Delavci so zaposleni za določen čas 6 mesecev, po preteku določenega časa ter po preteku poskusne dobe 3 mesecev se lahko delavec zaposli za nedoločen čas

V kolikor ste zainteresirani na podlagi podanih informacij, se obrnite na naše headhunterje, ki so vam informacijo predali. Njihovi oglasi so šifrirani H000 in imajo z nami sklenjeno pogodbo, ter spoštujejo poslovni kodeks in zakonitosti varstva podatkov GDPR.

Lep pozdrav,

Ekipa delo v AUT