Spoštovani partnerji.

Velikokrat smo z vaše strani prejeli povpraševanje o morebitnih možnostih sodelovanja s kmetijo z vizijo v Sloveniji, ki ohranja stare etnološke načine pridelovanja in ki je pripravljena razvijati nove ideje, ter z vami sodelovati na nemško govorečem trgu. 

Lahko se pohvalimo, da smo sedaj našli primernega partnerja za vas, saj smo do podrobnosti preučili kmetijo Vizjak, ki se nahaja na podeželju Šmarja pri Jelšah, v dolini pod Kalvarijo in cerkvijo sv. Roka.

Prvi zapisi njihove rodbine segajo v leto 1860. Danes pa na njihovem posestvu po načelih neinvazivnega kmetijstva prideluje že četrta generacija ekoloških kmetov. Ukvarjajo se s štirimi različnimi branžami. Najpomembnejše je čebelarstvo, imajo dva čebelnjaka na ločenih sončnih lokacijah, skupaj 65 panjev. To jim omogoča, da točijo različne vrste medu, in sicer cvetličnega, gozdnega, akacijevega in kostanjevega. Izdelujejo tudi kremni med s sedmimi različnimi okusi, propolis in pobirajo cvetni prah.

Naslednji mladosten izbor izdelkov prihaja iz linije Čili Frik. To so domače pikantne omake narejene iz več vrst skrbno izbranih čilijev, zelenjave, začimb in pa tudi sadja. Prvič so se predstavile na 1. pravem čili festivalu v Šmarju pri Jelšah leta 2015 in od takrat žanjejo izreden uspeh in iz leta v leto večjo prepoznavnost.

Najbolj sveža pridobitev njihove kmetije, na katero so tudi izredno ponosni, pa sta dve zvrsti vina z rahlo pikantno noto. Polsladko belo vino vam pričara neponovljivo in posebno doživetje. Kombinacija vrhunskih vinskih sort z dotikom sveže in pikantne arome čilija, ki vas bo nedvomno osvojila. Samozavestno poskrbi za pridih šarma in ekstravagance…

Sladki rose vas zapelje s plemenitim rumenim muškatom, v žlahtni rosé barvi in edinstveni aromi divjih gozdnih jagod. Blago pikantna nota čilija bo prebudila vaša čutila in poskrbela za nepozaben večer v dvoje.

Marca 2017 so zanj na enem najprestižnejšem ocenjevanju v New Yorku prejeli kar tri odličja.

V mesecu oktobru pa so dobili še dodatno potrditev za svoje delo – Matic  Vizjak je prejel naziv Inovativni mladi kmet leta 2017. Uspehi pa se še kar vrstijo. Zato vsem bodočim partnerjem svetujemo, da si pridobite njihovo zaupanje in v kolikor ugotovite, da bi njeni proizvodi obogatili vašo ponudbo, se lahko povežete z nami.

Za več informacij o poslovnem sodelovanju nam pišete na info@delovavstriji.com in organiziramo vam srečanje z lastnikom kmetije Vizjak.

Tisti, ki pa še ne poznate njihovih izdelkov, si nemudoma poglejte spletno trgovino na povezavi https://kmetija-vizjak.si/trgovina/ in se o njih seznanite.

V kolikor boste kmetiji Vizjak omenili, da ste ponudbo opazili na našem blogu DELO V AVSTRIJI, vam bodo ob nakupu nad 40 eur predali tudi darilo v višini 7,50 eur.

Lep pozdrav,

Ekipa delo v Avstriji

www.delovavstriji.com