Stopili smo v tesno sodelovanje s poslovnim partnerjem Aranžmaji Kadri d.o.o. Gre za gradbeno in kadrovsko podjetje, ki je še dokaj mlado, vendar so v zelo kratkem času uspešno zaključili več gradbenih projektov v Avstriji, Nemčiji, Švici in na Danskem ter posredovali več sto delavcev podjetjem po celotni Evropi.

Specializirani so za gradbena dela, vendar posredujejo delavce tudi za ostale iskane poklice širom Evrope kot so:

  • Čistilke
  • Natakarji
  • Vrtnarji
  • Kuharji
  • Peki
  • Slaščičarji

Kandidate iščejo tudi izven Evropske unije, v državah kot so Bolgarija, Makedonija, Bosna in Hercegovina, Srbija, Albanija in Turčija

Podjetje poskrbi za vso papirologijo, ki je potrebna za delo v tujini.  So zelo hitri pri pridobivanju vizuma za delavce izven Evropske unije. Pogodbo za nedoločen čas s preizkusno dobo 3. mesecev se sklene na sedežu podjetja v Sloveniji v Ljubljani ali pa se pogodbo pošlje po mailu, katero delavec podpiše, in vrne nazaj na podjetje. Ko je zakonsko vse urejeno, se v roku tedna dni izbranega kandidata napoti na določeno delovno mesto.

Nastanitev kot tudi prevoz in potne stroške financira podjetje. Delavce v tujino pošiljajo v skupinah, vsaki skupini se dodeli službeni avto, katerega lahko koristijo za prevoz iz nastanitve do delovnega mesta in ob vrnitvi na sedež podjetja v Ljubljani ali relokaciji nastanitve oz. delovnega mesta. Vsa vozila v njihovi floti so tehnično brezhibna, moderna in udobna.

MOTO PODJETJA JE:

“WE BUILD YOUR DREAMS..”

Lep pozdrav,

ekipa delo v AUT