Pozdravljeni.

Podjetje MONT4U ( http://www.mont4u.si) izvaja storitve kot so : VODOVODNE, OGREVALNE, PREZRAČEVALNE, KLIMA in KANALIZACIJSKE SISTEME. Delamo izključno v Nemčiji in Avstriji, samo na večjih stanovanjskih in gospodarskih projektih.

Za naše potrebe zaposlimo večje število monterjev in inštalaterjev, ki znajo delati na področju vodovoda, ogrevanja, prezračevanja in kanalizacij.

Prav tako iščemo za dolgoročno sodelovanje podjetja, ki nam lahko zagotovijo skupine od  4 – 6 monterjev (v kateri mora obvezno biti vsaj eden, ki zna dobro nemški in zna delati po planih ter voditi svojo skupino), ki so sposobne same delati na naših projektih (zelo dobra urna postavka, redna plačila).

Od vas pričakujemo samostojno znanje montiranja raznovrstnih elementov (wc-jev, umivalnikov, tušev, ventilatorjev, ogrevalnih omaric, odtokov in ogrevalnih cevi po stanovanjih, jaških in stropovih, finomontaže,….), polaganja cevi na press sisteme, montiranja razno raznih šin, profilov in držal za pritrjevanje elementov, itd.,.

Prav tako iščemo tiste, ki znajo sestavljati kotlovnice, postaje za vodovod, ogrevanje in prezračevanje, ipd..

V Nemčiji delamo po tri do štiri tedne skupaj in nato en teden pavziramo.

V Avstriji, v kolikor nismo oddaljeni več kot 3 – 4 ure od doma, delamo 45 ur od ponedeljka do petka do 12h, nato se odhaja domov, ter se v nedeljo zvečer vračamo nazaj.

Tedenske pavze se v tem primeru ne delajo.

V kolikor smo oddaljeni dlje, se dela po istem sistemu kot v Nemčiji.

Zato, ker smo resno, disciplinirano in vestno podjetje, tudi iščemo resne, vestne in  sodelavce, ki želijo dobro zaslužiti seveda in vendar le z delom.

Nismo filozofsko, pedagoško in družboslovno podjetje, še posebej pa ne politična ali socialna ustanova, zato takšni profili niste za naš team in prosim ne kličite ali pišite.

Nudimo redno in dolgoročno zaposlitev, vse pripadajoče dodatke in zelo dobro plačilo.

Naš moto je: pridem, naredim, zaslužim. Za vse ostale variante, iščite drugo firmo.

Zainteresirani posredujte prošnjo v slovenskem ali nemškem jeziku na email: info@mont4u.si

ali pokličite na telefonsko številko 051410713 ( g. Miha).

Lep pozdrav,

ekipa delo v AUT

https://www.delovavstriji.com