Naš poslovni partner RB7 svojim partnerjem nudi celovit razvoj izdelka od ideje do končnega produkta (razrez, krivljenje, spajanje, varjenje in obdelava).. Prednost podjetja je široko, kar 24-letno praktično in teoretično znanje. Podjetje se ukvarja s tig varjenjem inoxa od 0.5 mm-10 mm, aluminija od 1,5-15 mm, točkovnim varjenjem vijakov od M3-M8, točkovnim varjenjem pločevine, varjenjem na pozicionerju, z žaganjem cevi in profilov do fi 200 mm, rezanjem inoxa na škarje do 3 mm in aluminija do 6 mm, krivljenjem pločevine.

Svojo dejavnost so v zadnjih letih razširili tudi na področje laserskega razreza inoxa 8 mm in aluminija 8 mm. Pri razrezu pa uporabljajo sodobna orodja.

Poleg izdelovanja izdelkov za poslovne partnerje, podjetje RB7 organizira tudi tečaje Tig varjenja, tako za začetnike kot napredne tečaje za varilce, ki bi radi nadgradili svoje znanje. Med letoma 2014 in 2015 je podjetje izvajalo tečaj TIG (WIG) varjenja za potrebe podjetja Akrapovič, kjer je z ekipo izšolalo preko 200 kandidatov.

Začetni tečaj varjenja traja 40 ur in obsega spoznavanje opreme za TIG varjenje, osnovne, dodajne in pomožne materiale. Ob koncu tečaja znajo udeleženci izbrati potrebna orodja, potreben osnovni, dodajni in pomožni material za varjenje v zaščitnem plinu TIG na osnovi spremne dokumentacije. Prav tako udeleženci usvojijo znanje pripravljanja zvarnih robov, čiščenja površine za varjenje glede na popis varilnega postopka, nastavitvijo pravilnih parametrov in obvladajo osnovno tehniko varjenja v vodoravnem položaju.

 

Stranke podjetja so tudi farmacijska podjetja, s katerimi sodeluje že kar nekaj let. Podjetje RB7 jim izdeluje kose po naročilu iz inoxa in aluminija. Do sedaj je RB7 sodelovalo s podjetji, z domačimi, kot tudi s tujimi partnerji, ki se ukvarjajo s področjem kovinarske industrije. V tovrstni praksi je lastnik podjetja tudi uvidel pomembnost natančnosti in doslednosti pri varjenju.

V kolikor želite, da vas povežemo s podjetjem, nam pišite na: slo@guterpreis.net

Lep pozdrav,

ekipa delo v Avstriji

https://www.delovavstriji.com