NAŠE USPEŠNO LOBIRANJE NA TUJEM TRGU

S portalom www.delovavstriji.com sem se prvič srečal konec leta 2013, ko sem naletel na ponudbo za nemški trg podjetja PIPISTREL iz Ajdovščine, ki me je pritegnila.

Kot lastnik podjetja Car marketing d.o.o., kjer  preko telemarketinga tržimo prehranske dodatke po Sloveniji, sem se v letu 2014 odločil  obstoječi  ponudbi dodati še kakovostne kreme iz evropskega trga in tu  smo se obrnili na ekipo portala www.delovavstriji.com. Hitro smo ugotovili, da ne posredujejo samo informacije o zaposlitvah v Avstriji, ampak tudi lobirajo in vzpostavljajo poslovne stike za podjetja.

Koristili smo njihov servis lobiranja in nas tako povezali s podjetjem ALWAG mbH v Nemčiji, ki so se izkazali za zelo zanesljivega partnerja, saj smo  v začrtanem planu prodali za več kot 200.000 EUR krem podjetja ALWAG mbH. Tako smo  prihranili veliko denarja in časa z lobiranjem na dragih sejmih v tujini in prišli do stabilnega in zanesljivega partnerja, s katerim smo še danes v poslovnem odnosu.

V letu 2019 smo glede na pretekle odlične izkušnje  nadaljevali sodelovanje z ekipo portala www.delovavstriji.com ,in sicer smo iskali kredibilnega proizvajalca CBD kapljic. Ekipa se je ponovno odlično izkazala in nam priporočala švicarskega proizvajalca, z njim že naredili prve dve dobavi v Slovenijo in planiramo, da bomo v naslednjih 5-ih letih naredili s priporočenim partnerjem čez 1.000.000 EUR prometa.

Vsekakor priporočam, da jasno izrazite svoje želje ekipi portala www.delovavstriji.com kaj želite doseči v tujini, oziroma kje točno potrebujete pomoč, ker le takrat vam lahko pomagajo uresničiti vaš cilj , tako kot so ga meni.

Marjan Kunaj, direktor

( EMAIL: kunaj@geasal.eu)

https://www.delovavstriji.com