Naš poslovni partner GK d.o.o., s 30-letno tradicijo, se ukvarja s proizvodnjo in prodajo varilno-rezalnih in segrevalnih izdelkov za segment ročnega plamenskega rezanja, varjenja in segrevanja za uporabo s plini acetilen, propan-butan, zemeljski plin, vse v kombinaciji s kisikom.

Njihovi glavni izdelki so plinski rezalniki dolžine od 200 do 1.000 milimetrov v vseh oblikah (ravni, kot rezalne glave 90, 45 stopinj ali po želji naročnika), držala (uporabljajo se tako za rezanje kot varjenje oziroma segrevanje in za vse pline), šobe za rezanje (zunanje in notranje, do 300 milimetrov), plamenice za varjenje, plamenice oziroma gorilniki za segrevanje, pri čemer posebej izpostavljajo gorilnik št. 7 in 8 SPECIAL za acetilen s širšim razpršenim plamenom za hitrejše segrevanje materialov do 30 milimetrov. Njihovemu asortimanu so pred kratkim dodali še rezalnik z ročko oziroma varčnim regulatorjem, ki ga je prav tako možno dobiti v dolžinah od 200 do 1.000 milimetrov in v vseh zgoraj navedenih oblikah.

Njihov najbolje prodajan artikel pa je varilna garnitura VGG št. 8.

Visoka kakovost in hitra odzivnost

Za izdelavo uporabljajo visoko kvalitetne in atestirane medenine, baker in jekla. Vsi izdelki so označeni z znakom DL. Prav tako so opremljeni s črtnimi kodami EAN. Vsakemu izdelku priložijo tudi tehnično navodilo za varno uporabo. Vsi izdelki imajo ustrezen A test oz. certifikat o ustreznosti. Izdelki, kakor tudi rezervni deli zanje, so vedno na zalogi. Popravila vseh svojih izdelkov izvajajo sami.

Konkurenčne prednosti podjetja:

  • konkurenčna cena,
  • hiter odziv in prilagojenost,
  • dolga življenjska doba izdelkov,
  • hitra dostava,
  • hiter servis in vzdrževanje,
  • rezervni deli ter šobe in ustniki so vedno na zalogi.

Danes njihove proizvode uporablja več kot 500 slovenskih podjetij in samostojnih podjetnikov, poznani pa so tudi s podjetji v nekaterih bivših jugoslovanskih republikah.

Zaupanje so si pridobili z visoko kvaliteto izdelkov, s hitrim odzivnim časom na potrebe kupcev oz. uporabnikov, in tudi s prilagodljivostjo željam in potrebam uporabnikov. Podjetje ima lastno prodajno mrežo, prodajajo pa tudi prek trgovskih mrež.

V kolikor želite, da vas povežemo s podjetjem, nam pišite na: slo@guterpreis.net

Lep pozdrav,

ekipa delo v Avstriji

https://www.delovavstriji.com