S SODOBNIMI PRISTOPI DO INOVATIVNIH REŠITEV

Ali vaše podjetje pri razvoju izdelkov sledi sodobnim in inovativnim trendom razvoja izdelkov? Si želite izvedeti več informacij o vaših izdelkih? Je vaš razvojni oddelek prezaseden?

Naš poslovni partner Biro Bonus d.o.o. svojim partnerjem nudi celovit razvoj izdelka od ideje, preko koncepta, do prototipne faze in testiranja, tako v virtualnem kot tudi v realnem okolju. Pri razvoju uporabljajo sodobna orodja za CAD modeliranje in za numerično virtualno vrednotenje (FEM, CFD). Njihove prednosti so individualen pristop, prilagodljivost, inovativnost in široko praktično ter teoretično znanje.

Podjetje Biro Bonus je bilo ustanovljeno leta 1999 kot računovodski servis. V naslednjih letih je postalo eno izmed vodilnih računovodskih podjetji pri nas, predvsem na področju digitalnega računovodstva. Zaposlujejo  več kot 25 ljudi in delujejo na dveh lokacijah, v Ljubljani in v Novem mestu. Svojo dejavnost so v letu 2019 razširili še na področje inženiringa s poudarkom na celovitem razvoju izdelka od ideje do realizacije v virtualnem okolju.

Ekipa relativno mladih, a izkušenih inženirjev dnevno skrbi za nove inovativne ideje, ki jih nato implementirajo v realne rešitve. Svoje izkušnje iz dneva v dan dopolnjujejo s sodelovanjem z najrazličnejšimi izobraževalnimi institucijami, ki skrbijo, da držijo korak s časom (State of the art). Sodelujejo s Fakulteto za strojništvo, Univerze v Ljubljani, Fakulteto za strojništvo, Univerze v Novem mestu, Višjo strokovno šolo na Šolskem centru Novo mesto in z Razvojnim centrom Bela krajina.

   

Njihove stranke so razvojna podjetja, ki želijo svoje izdelke optimizirati in jih narediti konkurenčne na svetovnem tržišču. Do sedaj so sodelovali s podjetji, ki se ukvarjajo z razvojem gospodinjskih aparatov, z izdelavo merilnih naprav v avtomobilski industriji, z izdelavo tovarn in naprav za sortiranje ter recikliranje odpadkov, z razvojem visoko energetske tehnike. S ponosom lahko tudi povemo, da so njihovo znanje začela prepoznavati podjetja doma kot tudi v tujini.

V kolikor želite, da vas povežemo s podjetjem, nam pišite na: slo@guterpreis.net

Lep pozdrav,

ekipa delo v Avstriji

www.delovavstriji.com