Pozdravljeni.
Na nas se je obrnila prečudovita ga. Barbara Meža, lastnica podjetja BARBIOS d.o.o. z željo po širitvi svoje dejavnosti na nemško govoreče trge, saj na slovenskem trgu žanje svoj uspeh že vrsto let.
V zadovoljstvo nam je predstaviti nekoga, ki svojo dejavnost opravlja s srcem in kot sama pravi, ko je dobila otroka, je bilo treba kar naenkrat vsak dan kuhati, da sta imela nekaj toplega in zdravega na mizi. Hkrati pa je moralo biti še okusno, sicer nista jedla. Takrat je začela pripravljati Biogetto, ki ji je kuhanje res olajšalo in danes je kar ponosna, da otroka jesta tudi “zelene zadeve”.


Tako je začela pripravljati Biogetto in bio zeliščne soli in tako dejansko vsem nam olajša vsakodnevno kuhanje. Ima pripravljenih tudi veliko enostavnih receptov, ko pride trenutek in nimamo ideje kaj skuhati. Vsekakor priporočamo, da jo osebno spoznate in slišite stvari iz prve roke.


Zakaj torej Biogetta in bio zeliščne soli Barbio’s?
– so čisto brez aditivov in brez GSO
– iz domače zelenjave in zelišč
– tradicionalna morska sol iz Piranskih solin
– ročno pripravljene po lastnih receptih  

 

Bio mediteranska, provansalska in konopljina sol

 

  Bio brusnična sol       
Zato vsem bodočim partnerjem svetujemo, da si pridobite njeno zaupanje in v kolikor ugotovite, da bi njeni proizvodi obogatili vašo ponudbo se lahko povežete z nami.
Za več informacij nam lahko pišete na email: info@digrazia.si
Tisti, ki pa še ne poznate njenih izdelkov, si poglejte njeno spletno trgovino na povezavi https://barbios.si/trgovina/
Vsi obiskovalci našega bloga lahko uveljavite našo kodo delovavstriji10 in pridobite 10% popusta ob nakupu njenih proizvodov (razen na že znižane) v spletni trgovini.
Lep pozdrav,