Pozdravljeni.

Na osnovi raziskave trga smo naleteli na osebo, ki je patentirala vrhunske naravne izdelke. Eden izmed njih je CLEAN SLATE prehransko dopolnilo. To so kapljice, ki so zasnovane na silikatu, najboljšem naravnem detoksifikacijskem mineralu.

Patentirana formula kapljic, pomaga odstranjevati toksine in težke kovine iz telesnih celic.

Očisti telo toksinov, ki onemogočajo delovanje celic in telesnih procesov v polni meri.

Izdelek je prijazen do okolja, je veganski, brez GMO in GSO, brez glutena.

PREDNOSTI CLEAN SLATE PRODUKTA: 

– Razstrupljanje: varno pomaga pri odstranjevanju toksinov in težkih kovin iz celic, telesnih tkiv in možganov (centralnega živčevja).

– Zmanjšuje vnetja: pomaga pri zmanjševanju negativnih posledic vnetnih procesov v telesu, tako da odstranjuje vzroke za nastale težave.

– Absorbcija: pomaga pri absorbciji hranil in mikro elementov z odstranjevanjem toksinov, ki se vežejo na receptorska mesta za hranila in tako omogočajo prehajanje/delovanje hranil.

 

Dejavnika, ki najbolj vplivata na rast prodaje prehranskih dopolnil v Sloveniji, sta trend zdravega načina življenja in razvoja prehranskih dopolnil. Poleg tega Slovenci vse več pozornosti namenjajo dobri fizični pripravljenosti in zunanjemu videzu, kar ravno tako spodbuja večjo porabo in konzumacijo vitaminov in prehranskih dopolnil.

Trend prehranskih dopolnil se na letni ravni v Sloveniji povečuje za 2,4 % letno.

Produkt bi se lahko ponudil:

– športnikom

– ljudem, ki se zanimajo za zdravo prehrano

– starostnikom

– nosečnicam (takoj po nuhalnem pregledu – po 3 mesecu nosečnosti)

– študentom, za pomoč pri učenju

Preden pričnemo z aktivnim oglaševanjem se lahko brezplačno pod našo povezavo spodaj registrirate.

www.therootbrands.com/products

Tisti, ki bo videl prednost in bo želel dodatno izgraditi poslovno priložnost s tem, da pomaga ljudem na področju zdravja, boljšega počutja in boljšega finančnega stanja, smo mu z veseljem na razpolago.

Oglaševanje izdelkov in sam nakup potekata online (preko spleta). Produkt se že prodaja predvsem na ameriškem in nemškem tržišču, kjer dosegamo preko 60.000 zadovoljnih strank, cilj pa nam je pokriti celotno Evropo.

Stranke, ki bodo opravile nakup izdelkov, lahko to storijo preko spletne trgovine, katere povezavo prilagam spodaj:

www.therootbrands.com/products

Navodilo za brezplačno registracijo:

Ob vstopu na spletno stran, se vam pojavi gumb: CREATE YOUR FREE ACCOUNT, preko katerega si ustvarite svoj račun. Ko si ustvarite svoj račun, na mail prejmete tudi povezavo, preko katere lahko produkt tržite. Za vsako osebo, ki opravi nakup preko vaše povezave, dobite provizijo (15%), ki jo lahko sami koristite kot popust pri svojem nakupu izdelkov, lahko pa si provizije izplačate na predplačilno kartico, ki jo dobite/naročite od podjetja.

Ob prodaji preko vaše povezave, vam pripada provizija, možnost pa imate tudi, da si ustvarite svojo skupino tržnikov, od katerih imate ob realizaciji tudi odstotek od prodaje.

Podjetje NI registrirano kot mrežni marketing in nimate mesečnih obveznosti za nakup produkta. To pa bo ljudem tudi všeč in zato bo odzivnost toliko večja.

Obstaja odličen provizijski sistem, kjer ste plačani od vseh nakupov, ki se bodo dogajali znotraj vašega brezplačnega vpisa na njihovo platformo. Prav tako naj opozorim, da ste lahko plačani kljub temu, če niste opravili lastnega nakupa.

Prednosti trženja tovrstnega produkta: 

– trženje poteka preko spleta

– finančni vložek ni potreben

– potrebujete le mobitel ali računalnik

– ni se treba dobivati z ljudmi, če vam ne odgovarja osebni stik

– te vrste produktov so na tržišču v porastu

– prodaja preko spleta je v zadnjem letu zrasla za 700 %

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje, se prijavite preko povezave, ki vam jo prilagam spodaj:

www.therootbrands.com/products

Lep pozdrav

Froneta d.o.o.