INTERES ZA CLEAN SLATE PREHRANSKO DOPOLNILO TUDI V AVSTRIJI

Ga že poznate? Bi radi sodelovali in delili izkušnje zadovoljnih ljudi? Nakup za sodelovanje ni potreben, prav tako nimate nobenih mesečnih obveznosti nakupa, da ste upravičeni do provizije. Povežemo vas lahko z vodilnimi in pomagamo pri izgradnji poslovne priložnosti.

ZAKAJ JE VELIK INTERES PO NAKUPU PRODUKTA CLEAN SLATE?

Naše telo, možgani in celice so danes že od rojstva dalje nasičeni s težkimi kovinami. Te preidejo iz matere na otroka, prejmemo jih s cepivi, zdravili, hrano, vodo, onesnaženim zrakom in tako dalje. Na takšni podlagi telo ne more vsrkati vsa potrebna hranila in vitamine iz prehrane in prehranskih dodatkov, ki so danes zelo splošno razširjeni v uporabi. Ravno iz tega razloga pa je predpogoj in najboljša podlaga za naše zdravje in s tem dobro počutje, da naše telo razstrupimo.

Naravni mineral Zeolit

Na osnovi raziskave trga smo naleteli na vrhunski produkt. Gre za CLEAN SLATE prehransko dopolnilo, utekočinjen aktiviran naravni mineral Zeolit, ki ima izjemno moč pri razstrupljanju organizma. Temelji na nano tehnologiji, s katero se pridobi najbolj prečiščen in učinkovit zeolit. Na ta način se razlikuje od ostalih zeolitov ( sploh tistih v prahu), ki so sintetični in vsebujejo veliko aluminija in velike delce minerala, ki ne morejo prodreti v celice in tako ne opravijo svoje naloge. Izdelek je prijazen do okolja, je veganski, brez GMO in GSO, brez glutena. Razvil ga je znanstveni oddelek, ki ima že več kot 20 let izkušenj.

PREDNOSTI CLEAN SLATE PRODUKTA: 

  1. Razstrupljanje: varno pomaga pri odstranjevanju toksinov in težkih kovin iz celic, telesnih tkiv in možganov.
  2. Zmanjšuje vnetja: pomaga pri zmanjševanju negativnih posledic vnetnih procesov v telesu, tako da odstranjuje vzroke za nastale težave.
  3. Absorbcija: pomaga pri absorbciji hranil in mikro elementov z odstranjevanjem toksinov, ki se vežejo na receptorska mesta za hranila in tako omogočajo prehajanje/delovanje hranil.

Produkt Clean Slate

Dandanes iz zgoraj navedenih razlogov dejansko ni posameznika, ki ne bi bil kontaminiran s težkimi kovinami in strupi (zgolj bolj ali manj), zato je ta izjemen produkt namenjen prav vsakomur.

Smo v tesnem stiku z osebo, ki je vodilna za področje delovanja v Evropi, uradni start pa se bo pričel v mesecu avgusta 2020.

 Naj vas opozorimo, da za sodelovanje ni potrebno opraviti niti enega nakupa, produkt pa se ne kupuje na zalogo.

Ne gre za mrežni marketing in nimate mesečnih obveznosti za nakup produkta. Obstaja pa odličen provizijski sistem, kjer ste plačani od vseh nakupov, ki se bodo dogajali znotraj vašega brezplačnega vpisa na njihovo platformo. Prav tako naj opozorim, da ste plačani kljub temu, če niste opravili lastnega nakupa.

Oglaševanje produkta in prav tako nakup potekata online (preko spleta), vam pa se izplača provizija na tedenski ravni. Produkt se že prodaja predvsem na ameriškem tržišču, nam pa je v interesu odpreti balkansko tržišče, Avstrijo in Nemčijo. V Sloveniji pa se je v kratkem času pridružilo približno 1000 ljudi, saj je interes za CLEAN SLATE zelo velik.

Prednosti trženja tovrstnega produkta:
– trženje poteka preko spleta
– finančni vložek ni potreben
– potrebujete le mobitel ali računalnik
– ni se treba dobivati z ljudmi (prihranek časa)
– te vrste produktov so na tržišču v porastu
– prodaja preko spleta je v zadnjem letu zrasla za 700 %

Prevzamete lahko TUDI hrvaški in avstrijski trg.

V kolikor smo v vas vzbudili interes za morebitno sodelovanje, nam pišite na email info@delovavstriji.com

Lep pozdrav,

Ekipa delo v AUT

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!